Behandlingar

 

Här på Norrsjöns SPA erbjuder vi Ansiktsbehandlingar  - Pedikyr samt Vaxning och Ögonfransar.

 

Massage bokar du via vår sammarbetspartner "Din Kompass"

 

nedan finner du behandlingar och priser.

Våra SPA Behandlingar

 

Unna dig själv och din kropp en SPA behandling

Skönhetsbehandlingar

 

Huden (Derma) är kroppens största organ, det är huden som skyddar och håller ihop våran kropp. Huden är det organ som får ta emot alla "smällar" som värme, kyla, vind, bakterier och alla partiklar som cirkulerar runt omkring oss. Vi har blivit väldigt måna om oss i hälsosynpunkt, vad vi stoppar i oss ger även en effekt utåt. Därför är det viktigt att ta hand om oss både inifrån och utifrån.

Jag jobbar med ett helsvenskt ekologiskt märke, där produkterna är egentillverkade - Dermanord (Maria Åkerberg) som startades 1995 av Maria Åkerberg. Produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Det var det jag föll för hos Dermanord men även att de allt sedan starten har haft en fullständig innehållsdeklaration, vilket känns mycket viktigt. Man vill ju veta vad man äter då vill jag även veta vad jag smörjer på huden.

Behandlingar

Ansikte

Norrsjöns klassiska Ansiktsbehandling 60 min 580:-

En klassisk behandling som ger huden lyster och motverkar pormaskar där vi inleder behandlingen med rengörning, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, och mask. När masken verkar får du en avslappnande hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en creme anpassad för just din hudtyp.

Norrsjöns Lyxansiktsbehandling 90 min 720:-

Behandlingen inleds med en avslappnande rygg och nackmassage. Därefter följer en klassisk ansiktsbehandling men där vi masserar in exklusiva serum anpassad för just dig samt lägger en specialmask.

 

Norrsjöns Quickfix - miniansiktsbehandling 30 min 380:-

När du vill prova på en ansiktsbehandling eller prova våra produkter. Rengöring, peeling, mask och avslutande creme.

Pure Cell Treatment 60 min 1450:-

 

 

Frans, brynfärg inkl. brynplock 320:-

Frans eller brynfärg 210:- / med plock 230-

I samband med en anisktbehandling 220:-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En avstressande, välgörande behandling för dina fötter. Behandlingen inleds med ett väldoftande fotbad med eteriska oljor från apelsin, rosmarin och lavendel. Därefter filas fötterna, nagelbanden mjukas upp och naglarna ställs iordning. Sen masseras foten i fotcreme som anpassas efter dina fötters behov.

Har du problem med att ta dig till salongen gör jag gärna ett hembesök, inom 10 km tar jag inget extra men därefter läggs en liten summa på för bensinkostnad.

Vaxning

Ben 300:-

Rygg 300:- 

 

Vill du boka massage så samarbetar vi med Brenda Westra som driver företaget Din kompass. Telenr: 070-286 83 39 (länk)